SESSION

SESSION is een van de meest geboekte professionele allround feest- en coverbands van dit moment. SESSION bestaat uit enthousiaste, ervaren muzikanten die keer op keer een onvergetelijk optreden neerzetten. Het repertoire bestaat uit hits van nu, classics, NL-talig, rock, dance, etc… – alles wat nodig is om van een evenement een echt feest te maken.

 

Unique - LED wall / Pyro / 3 singers

De energieke show, fantastische band, verlichte decorstukken en uitgebreide techniek zijn één geheel. Standaard inbegrepen is de led videowall (van 6 x 2 meter) waarop gedurende de gehele show visuals, teksten, clips getoond worden die volledig synchroon lopen met de muziek. SESSION wordt hierdoor ingezet op zeer diverse gelegenheden: festivals, bedrijfsevenementen, huwelijksfeesten en gala’s. Daarnaast begeleidt de band regelmatig bekende Nederlandse artiesten.


Een optreden van SESSION is ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy maar vooral: een feest! – Kortom: SESSION zorgt voor de beste entertainmentshow die er in coverland te vinden is!

 
 

+31 6 57 93 77 82

Surinamepad 11 A40
2035 VS Haarlem

©2018 by RTT Entertainment