Conserve Allstars

Wij staan voor het 'conserveren' van goede muziek en het originele principe van een liveband: muziek maken waarbij creativiteit en plezier voorop staat, zonder belemmeringen of toeters en bellen. Muziek van hoge kwaliteit waarbij ruimte is voor spontaniteit en improvisatie. Zo krijgen wij de mogelijkheid om een goede sfeer te kunnen creeeren met het publiek. Muziek waar je blij van wordt, dát vinden wij belangrijk.

 

Unique - Verzoeknummers / Improvisatie

Conserve Allstars is een coverband die in Haarlem is opgericht en bestaat uit 5 professionele muzikanten die werkzaam zijn in de huidige muziekindustrie. Deze muzikanten leerden elkaar kennen op het Conservatorium van Haarlem waar zij op sessies speelden. Toen zij hun eigen sessie in Haarlem kregen, konden ze hun plezier en ervaring op het podium verder ontwikkelen. Nu, ruim 7 jaar later, is de band zo goed op elkaar ingespeeld dat het plezier en de muzikaliteit tijdens het spelen de overhand heeft. Het is altijd weer een feestje om met elkaar op te treden.


De ontspannen maar professionele manier van spelen zorgt ervoor dat op welke gelegenheid dan ook er altijd een goede sfeer ontstaat. Een jonge frisse band die er een eigen repertoire op na houdt en nummers graag in een eigen jasje steekt en muzikaliteit en plezier voorop stelt. Classics in de stijl van Soul, Funk en Pop komen in het straatje voor. Van Michael Jackson's 'Off the wall' uit de 70's naar de 'Show me love' uit de 90's naar Katy Perry's 'Chained to the rhythm' van nu. Conserve Allstars speelt tijdens feestavonden van bruiloften, jubileums, borrels of andere (bedrijfs)feesten. Daarbij spelen ze met alle liefde verzoeknummers bij speciale gelegenheden om elke avond zo persoonlijk mogelijk te maken.

 
 

+31 6 57 93 77 82

Surinamepad 11 A40
2035 VS Haarlem

©2018 by RTT Entertainment